Verblind
ALLE BOEKEN

Verblind is een psychologische thriller van internationale allure. In dit boek schotelt Patricia Snel de lezer een bloedstollend en realistisch verhaal voor.

Sophie Dercksen is begin dertig. Het leven lacht haar toe: ze gaat trouwen met een advocaat die het nog ver zal schoppen. Maar een flirt met de nieuwe eigenaar van de tennisclub verandert alles. Ben Spaans is onweerstaanbaar, hij heeft humor, charme en een achteloos zelfvertrouwen. Voor Sophie begint een dubbelleven: enerzijds haar alledaagse bestaan in het teken van het aanstaande huwelijk, anderzijds haar extravagante tijd met Ben vol seks, drugs en avontuur.

Terwijl de politie in Noord-Holland een klopjacht opent op drugscriminelen, stelt Ben voor in Sophies oude appartement een wietplantage te starten. Sophie is tot alles bereid om hem voor zich te winnen. Bovendien is het spannend en levert het veel geld op. Steeds meer ontwijkt ze haar vrienden en verwaarloost haar verloofde. Pas als haar problemen toenemen, beseft ze hoe geïsoleerd ze is geraakt en hoe gevaarlijk haar positie geworden is.

Kan Sophie nog terug? Verblind is een psychologische thriller van internationale allure. In soepel proza schotelt Patricia Snel de lezer een bloedstollend en realistisch verhaal voor. Ze maakt ook duidelijk waarom zoveel gewone mensen verstrikt raken in de wereld van de softdrugs. Op geraffineerde wijze raakt de lezer in haar ban. Die wil nog maar één ding weten: hoe loopt dit af?

BESTELLEN

‘Een groot succes.’ De Telegraaf

‘De nieuwe ster aan het Nederlandse literaire thriller firmament.’ ECI

‘Snel kan leuk schrijven: ze heeft een montere toon en oog voor uiterlijkheden, hanteert een pittig tempo en houdt haar lezer goed bij de les.’ Dagblad van het Noorden

‘Tot in perfectie uitgewerkt.’ Crimezone.nl

‘Patricia Snel schrijft met Verblind een heerlijk leesbaar debuut […]. Juist op die momenten waar het nodig is, weet ze de spanning op te voeren tot een goed niveau. Mee in je strandtas!’ Metro

Verblind
Specs
ISBN: 9789048809431
Bindwijze: Paperback
Omvang: 270 blz.
Prijs € 12.50
Verschenen Mei 2011