Expat Exit
ALLE BOEKEN

Nieuwe thriller van Patricia Snel: Expat exit

Expat exit is de nieuwe thriller van bestsellerauteur Patricia Snel. Eerder schreef ze onder andere de thriller De expat. In soepel proza neemt Patricia Snel in Expat exit de lezer mee in het luxe expatleven op Curaçao, waar onder- en bovenwereld nauw met elkaar verbonden zijn. Op zeer invoelbare en spannende wijze toont Patricia de wanhoop van een moeder voor wie niets te ver gaat om haar kind te beschermen. Expat exit: expatdrama in de Cariben.

Expat exit – expatdrama in de Cariben

Het lukt Elisa nauwelijks om na haar scheiding een nieuw leven op te bouwen op Curaçao. Ze worstelt met de liefde, met het vinden van een baan, met heimwee naar Nederland. Bovendien eist haar ex de volledige voogdij over hun elfjarige zoon Sam. Na een ernstig bootongeluk, waarbij het vriendje van Sam zwaargewond raakt, wordt Elisa verantwoordelijk gehouden en keert de expatwereld zich tegen haar.

Wanneer er op een nacht een man aan Elisa’s bed staat en haar bedreigt, komt ze erachter dat er tijdens de noodlottige boottocht meer aan de hand was dan ze had kunnen vermoeden. Ze raakt verstrikt in een strijd om drugs en geld, waarbij ze alles op alles moet zetten om haar kind in veiligheid te brengen.

BESTELLEN
Expat Exit
Specs
ISBN: 9789026340536
Bindwijze: Paperback
Omvang: 304 blz.
Prijs € 20.00
Verwacht April 2018